ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Aκόμη μια βράβευση για το Atrium Prestige

Οι βραβεύσεις των Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection, συνεχίζονται!

Το ξενοδοχείο Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, βραβεύθηκε από την TUI με το βραβείο Environmental Champion 2020.

Πρόκειται για μια διάκριση η οποία αφορά την περιβαλλοντική συνείδηση και γίνεται έπειτα από την συλλογή ερωτηματολογίων από τους επισκέπτες της TUI, οι οποίοι αξιολογούν την απόδοση του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο.Γεώργιο Ματσίγκο στο Ξενοδοχείο Atrium Prestige, από την Quality Assurance Coordinator της TUI, κα. Cecilia Persson Tripolitou, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοιού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου, κος.Ματσίγκος πάντοτε τονίζει την σημαντικότητα της προστασίας του περιβάλλοντος στις συσκέψεις με το προσωπικό και δήλωσε πως «Επενδύουμε χρόνο στην εκπαίδευση του προσωπικού τόσο κατά την άφιξη τους στην επιχείρηση, όσο και κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Η αειφορία μίας επιχείρησης δίνει πλέον και συγκριτικό πλεονέκτημα, εφόσον οι επισκέπτες είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι και πολλές φορές υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο έναντι άλλου με γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα αποτελεί βασικό πυλώνα του οράματος και των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Τα Atrium Hotels επιδιώκουν συνεχώς τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός τους μέσω πρωτοβουλιών όπως η ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού, αλουμινίου, μπαταριών, λαμπτήρων, ηλεκτρονικών συσκευών, λαδιού, η μείωση ρυπογόνων για το περιβάλλον απορρυπαντικών, η ανακύκλωση νερού για το πότισμα των κήπων και η μείωση των αποβλήτων.

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace & Atrium Prestige βραβεύονται επί σειρά ετών από το πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες. Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου είναι πιστοποιημένα με την διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση Green Key.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ