ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: ΑΜΕΑ – θύμα βιασμού: «Θέλω να πληρώσουν για αυτό που μου έκαναν»

 

Για τρίτη φορά αναβάλλεται η δίκη!

Αναβολή για τρίτη φορά πήρε η δίκη στην Κω για τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες από τον Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και έναν Ρομά.

Το κορίτσι ξεσπά στον Άρη Λάμπο, καθώς ένα χρόνο μετά τον φερόμενο βιασμό της, η δίκη δεν έχει καν αρχίσει με αποτέλεσμα να εξαντλείται οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη που δεν έγινε το δικαστήριο και θα ήθελα οπωσδήποτε να είχε γίνει για να πληρώσουν για αυτό που μου έκαναν», δήλωσε στο Star η 20χρονη που όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό κατηγορούμενο στην υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη.

Γιατί αναβλήθηκε η δίκη

Αιτία της τρίτης αναβολής στη δίκη είναι αυτή τη φορά το ότι δεν έγινε η μεταγωγή του Αλβανού κατηγορουμένου στο νησί, άγνωστο για ποιο λόγο.

Την ώρα, μάλιστα, που έπρεπε να ειναι στο δικαστήριο της Κω, εκείνος ήταν σε κλούβα για μεταγωγή στις φυλακές Γρεβενών. Ακόμα και οι συνήγοροι του ειδοποιήθηκαν τελευταία στιγμή

Το κορίτσι που ειναι άτομο με ειδικές ανάγκες, όπως και η οικογένεια του, έχουν υποστεί ψυχολογική αλλά και οικονομική εξόντωση από τα πήγαινε – έλα στην Κω για ένα δικαστήριο που αναβάλλεται συνεχώς.

Έχουν περάσει 13 μήνες από την ημέρα που το κορίτσι πήγε στην αστυνομία και το δικαστήριο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Ο Αλβανός και ο Ρομά κατηγορούνται ότι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βίασαν την κοπέλα σε παραλία της Ρόδου

Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάιο σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Εισαγγελία Εφετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ