ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος-Δωδεκάνησα: Προσοχή! Ενήμερωση από το Λιμεναρχείο για ανέμους έως 8 μποφόρ!

 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το 04-02-2020 /1300 UTC Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της ΕΜΥ και το Α.Π.:466/04-02-2020 έγγραφο ΓΓΠΠ/ΕΣΚΕ, αύριο Τετάρτη 05-02-2020 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Άνεμοι Νότιοι Νοτιοδυτικοι έντασης 6 έως 7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά έως 8 μποφόρ, που από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε Βορειοδυτικούς με πρόσκαιρη εξασθένηση, θα πνέουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Κατόπιν αυτών, οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες όλων των σκαφών της ευρύτερης περιοχής, παρακαλούνται όπως προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό, ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Επιπρόσθετα οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν χωρίς αναβολή για την ασφάλιση των ως άνω σκαφών.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ