ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Έχασε την επιμέλεια των 4 παιδιών η μητέρα της 8χρονης που κακοποιήθηκε

Μετά την 8χρονη που φιλοξενείται ήδη σε δομή στη Ρόδο από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι έχει κακοποιηθεί, η μητέρα της έχασε προσωρινά την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών της, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή άλλα τρία παιδιά της οικογένειας είναι αφρόντιστα, ανήσυχα και δεν παρακολουθούν τα μαθήματα τους. Έχουν αποδιοργανωθεί, βιώνουν άγχος μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί και για αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα θα πρέπει να απομακρυνθούν από την μητέρα.

Η εισαγγελέας αναφέρει ότι η μητέρα αδυνατεί να ανταποκριθεί στον γονικό της ρόλο. Το περιβάλλον, δε, που ζουν τα παιδιά είναι επισφαλές για τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους.

Τα παιδιά αναλαμβάνει πια η Κοινωνική Πρόνοια

Η Εισαγγελική Έρευνα για την υπόθεση της 8χρονης είναι ακόμα ανοιχτή. Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί κακοποίηση, το ερώτημα είναι ποιος την έχει κακοποιήσει. Αρχικά είχε ομολογήσει η θεία του παιδιού και όπως είπε στις αρχές το έκανε για να εκβιάσει τη μητέρα και τον παππού προκειμένου να πάρει χρήματα. Όμως στη συνέχεια ανακάλεσε την ομολογία της.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει 10 άτομα για την υπόθεση.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ