ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Eτοιμη η μεταλλική μεταφερόμενη πεζογέφυρα στον ποταμό Λουτάνη

Το εξαγγείλαμε, δεσμευτήκαμε και έγινε πράξη.

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μια μεταλλική μεταφερόμενη πεζογέφυρα μήκους 70m. Η συγκεκριμένη γέφυρα είναι καλαίσθητη, ασφαλής, λειτουργική και είναι επενδεδυμένη με ξύλινο αντιολισθητικό δάπεδο τύπου “DECK και αποτελείται από 15 διαιρούμενα ανεξάρτητα τεμάχια. Είναι φωτιζομενη με 6 φωτοβολταϊκά σώματα προσδίδοντας έτσι πλήρη ορατότητα και ασφάλεια στους πεζούς και στα διερχόμενα οχήματα.
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τοποθετηθεί και κοσμεί πλέον την περιοχή στην Ιρλανδική διάβαση του ποταμού “Λουτάνη” στα κολύμπια στο ύψος του ξενοδοχείου “Μικρή Πόλη”, ενώνοντας έτσι τις δυο όχθες του ποταμού. Θα τοποθετείται στην αρχή κάθε τουριστικής περιόδου και θα αφαιρείται κατά την χειμερινή περίοδο.
Οι τριτοκοσμικές καταστάσεις που επικρατούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και μας εξέθεταν ανεπανόρθωτα στους επισκέπτες μας, υποβαθμίζοντας το τουριστικό μας προϊόν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Η εικόνα άλλαξε. Οι τουρίστες πλέον δεν θα είναι αναγκασμένοι να περνούν μέσα από τα νερά του ποταμού αλλά θα χρησιμοποιούν την ασφαλή επιλογή της πεζογέφυρας.
Το έργο ολοκληρώθηκε με την βοήθεια των συναδέλφων Αντιδημάρχων Τηλέμαχου Καμπούρη, Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και του Προέδρου Γεώργιου Μπακίρη.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ