ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Η λέσχη Lions ενισχύει το δημοτικό συσσίτιο

 

Ως γνωστόν, βρισκόμαστε στο μέσο μίας παγκόσμιας πανδημίας με άμεσες και έμμεσες συνέπειες, ανθρωπιστικές και οικονομικές.

Οι Lions, η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη σε όλον τον κόσμο, βοηθάμε και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όσο και όπου μπορούμε.

Η Λέσχη Lions Ρόδου συνεπής στο «Μένουμε σπίτι», παρέδωσε σήμερα Τρίτη 07/04 τρόφιμα για την ενίσχυση του Δημοτικού Συσσιτίου της πόλης μας, ύστερα από την έκκληση τους.

Πιο συγκεκριμένα, παραδώσαμε 87 kg σε μπούτια κοτόπουλα, κατεψυγμένα λαχανικά (30τμχ του 1kg αρακά και 35τμχ του 1kg φασολάκια) και διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας (διάφορα όσπρια, ζυμαρικά, ντοματάκια κονσέρβα, λάδι).

Ένα ευχαριστώ στις επιχειρήσεις Πάππου supermarket, Μπίλλη Θεμελίνα και Καραβόλια Μιχάλη για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Μία ακόμα δράση που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η οικονομική χρηματοδότηση υλικών απαραίτητων για την κατασκευή 60 προστατευτικών προσωπίδων για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ρόδου.

Η εκτύπωση των προσωπίδων θα πραγματοποιηθεί από την Κα Αγγελική Νικολάου, της οποίας ήταν και η αρχική ιδέα, καθηγήτριας του 1ου Γυμνασίου Ρόδου με τη βοήθεια του 3D Printer που διαθέτει το σχολείο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κα Νικολάου και στη Γυμνασιάρχη Κα Βογιατζή Μαριέττα για τη συμβολή τους για την επίτευξη του στόχου αυτού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ