ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Μεταφορά 76χρονου με covid-19 απο την Πάτμο στο Νοσοκομείο του νησιού μας

Φωτογραφία αρχείου

Ένας 76χρονος, με covid-19 μεταφέρθηκε χθες, στην ειδική κάψουλα απο το Κέντρο Υγείας Πάτμου, στο Νοσοκομείο της Ρόδου με ελικόπτερο super puma.

Παρουσίασε υψηλό πυρετό και επίμονο βήχακαι αφού υπεβλήθη σε rapid test coronavirus βρέθηκε θετικός. Επειδή έχει βεβαρημένο ιστορικό και υποκείμενα νοσήματα κρίθηκε προληπτικά η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Ρόδου για να υποβληθεί και σε επανέλεγχο.

Πρόκειται για τη δεύτερη διακομιδή covid-19 στο Νοσοκομείο Ρόδου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πάτμου Γιώργος Τσουκαλάς δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου πως εντός της ημέρας αναμένονται και τα αποτελέσματα των 28 δειγμάτων rapid test coronavirus που πραγματοποιήθηκαν στο νησί απο την πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα τα 14 αφορούν τη διασταύρωση και τα υπόλοιπα τα αποτελέσματα των rapid test coronavirus που εστάλησαν στην Αθήνα επειδή αδυνατούσαν λόγω έλλειψης υλικού να τα εκδόσουν αυθημερόν στο νησί.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Ελευθέριος Πέντες διαψεύει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που τον φέρνουν να συμμετείχε σε πάρτι γεννεθλίων με 20 προσκεκλημένους.

Πληροφορίες από ert.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ