Νότιο Αιγαίο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΡΟΔΟΣ : Νέο κρούσμα COVID-19 σε μαθητή της Γ’ τάξης του 3ου Λυκείου

Νέο κρούσμα COVID-19 σε μαθητή της Γ’ τάξης του 3ου Λυκείου  .Στους γονείς των μαθητών του 3ου Λυκείου Ρόδου απεστάλη το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί γονείς_κηδεμόνες
 
Σας πληροφορούμε ότι εντοπίστηκε νέο κρούσμα COVID-19 σε  ένα  μαθητή   της  Γ τάξης   του σχολείου μας σήμερα 2/3/21 αργά το μεσημέρι.
 
Το σχολείο μας θα ακολουθήσει τις εξής ενέργειες για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των μαθητών του και μετά από συνεννόηση με την ΔΔΕΔ
 
1.Θα  ανασταλεί   για 14 ημέρες η  λειτουργία των τμημάτων Γ5 και Γθετ3 στα οποία φοιτά ο θετικός στον κορονοϊό μαθητής. Οι μαθητές των τμημάτων αυτών και οι εκπαιδευτικοί  που έχουν ενημερωθεί σχετικά  τίθενται σε 14ήμερη καραντίνα  (αναμένεται επίσημη απόφαση)
 
2. Το σχολείο αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου θα παραμείνει κλειστό για να απολυμανθούν οι χώροι του από συνεργείο του Δήμου Ρόδου. Τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Webex και σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.

3. Την Πέμπτη 4 Μαρτίου θα γίνουν οι 4 πρώτες ώρες μάθημα εξ αποστάσεως και στην συνέχεια θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων.
 
 4. Την Παρασκευή 5 Μαρτίου λόγω της εορτής Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα θα γίνει διαδικτυακή εορτή μέσω της πλατφόρμας Webex στις 9 με τον/την εκπαιδευτικό που έχουν μάθημα τα παιδιά την 1η ώρα.
 
Για ό,τι άλλο προκύψει θα σας ενημερώσουμε και πάλι με νεότερο email.

#pressgreece

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ