ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Παιδική χαρά στο Κ.Π.Κ. Αγίων Αποστόλων

 

Με απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας  Ρόδου κ. Γεωργίου-Ευθυμίου Τριάντου , Αντιδημάρχου Ρόδου και του Διοικητικού Συμβουλίου , ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την προμήθεια παιδικής χαράς , κρεβατιών-ράντζων και καθιστικών πάγκων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π. ,  συγκεκριμένα του ¨Κοινοτικού Προσχολικού Κέντρου Αγίων Αποστόλων¨ και  του Π.Σ. ¨Μ. Καβαρινού¨ ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα  .

Η συγκεκριμένη προμήθεια ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα:  ¨Επιχορήγηση των Δήμων και Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών  και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης , σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017¨ ,  με πηγή χρηματοδότησης  το Υπουργείο Εσωτερικών,  ΠΔΕ ΣΑΕ 055 2017 ΣΕ05500005 , ποσού 11.172,40 € .

Έτσι στο Κοινοτικό Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων τοποθετήθηκαν παιδική χαρά με χλοοτάπητα και πάγκοι με στέγαστρα πιστοποιημένων  προδιαγραφών  , όπου τα νήπια σήμερα πλέον  μπορούν να παίζουν και να αθλούνται σε ένα όμορφο και ασφαλή χώρο .

Επίσης εξοπλίστηκαν και οι δύο παιδικοί σταθμοί με κρεβάτια -ράντζα, για τις ανάγκες ανάπαυσης των νηπίων κατά την παραμονή τους   στους σταθμούς  .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ