ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 19χρονη (BINTEO)

 

«Το έκανε για να με εκδικηθεί».

Στη Ρόδο, με σκυμμένο το κεφάλι ο 32χρονος Αλβανός βγήκε από το δικαστικό μέγαρο του νησιού και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. Αρνείται ότι βίασε την 19χρονη και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν για …εκδίκηση!

«Συνευρεθήκαμε ερωτικά αρκετές φορές και τον Δεκέμβριο έμεινα σπίτι της με τη συναίνεση της. Μόλις έμαθε ότι παλιά είχα σχέση με τη μητέρα της, γι’ αυτό λέει ότι τη βίασα. Για να με εκδικηθεί» δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 32χρονος έμενε στο σπίτι τους το τελευταίο δίμηνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φίλος της 19χρονης, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τι είχε γίνει, ενημέρωσε με μήνυμα στο κινητό την μητέρα της. Τότε εκείνη έδιωξε τον Αλβανό από το σπίτι.

«Ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί μου χωρίς τη θέληση μου. Όσο έμεινε στο σπίτι μας με εξανάγκασε να συνευρεθώ μαζί του άλλες τρεις φορές, όταν η μητέρα μου έλειπε από το σπίτι. Πρόσβαλε την τιμή και την υπόληψη μου» είπε η 19χρονη.

Ο 32χρονος κατηγορείται για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο δικηγόρος του αναμένεται να κάνει προσφυγή κατά τους εντάλματος προσωρινής κράτησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ