ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Προληπτική απολύμανση των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου

 

Σε πλήρη απολύμανση των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου Ρόδου ξεκίνησε σήμερα, η Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρηματικής Ετοιμότητας και Δημοτικών Ενοτήτων Καμείρου και Αταβύρου Νεκτάριου Φλοσκάκη.

Από νωρίς σήμερα το πρωί εξειδικευμένο προσωπικό ξεκίνησε την απολύμανση όλων των οχημάτων και των
μηχανημάτων έργου, που διαθέτει ο Δήμος Ρόδου. Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος- αρμόδιος για την Διεύθυνση Τροχαίου Νεκτάριος Φλοσκάκης, η απολύμανση γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους, ώστε να νιώσουν απολύτως ασφαλείς οι εργαζόμενοι του Δήμου, που χρησιμοποιούν τα οχήματα και τα μηχανήματά του, αλλά και οι πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτά.

Όπως τονίζει ο κ. Φλοσκάκης, όλος ο μηχανοκίνητος στόλος του Δήμου Ρόδου θα απολυμανθεί ,τις επόμενες ημέρες από το εξειδικευμένο συνεργείο που σήμερα εκτός από το κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού, βρέθηκε και σε τοπικές κοινότητες του νησιού μας.Σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε ο κ. Φλοσκάκης, η απολύμανση που θα γίνει θα αφορά όλα τα οχήματα και τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του νησιού μας, στο οποίο θα μεταβεί το εξειδικευμένο συνεργείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ