ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Τοποθετήθηκε πτυσσόμενος διάδρομος που επιτρέπει την πρόσβασή σε τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα στη θάλασσα για κολύμβηση

 

Σεβόμενοι τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα τοποθετήσαμε, και τέθηκε σήμερα σε λειτουργία, ο πτυσσόμενος διάδρομος που επιτρέπει την πρόσβασής τους από ακτογραμμή στη θάλασσα για κολύμβηση.

Είναι η πρώτη φορά που το αίτημα των ΑΜΕΑ για αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα γίνεται πράξη, με την τοποθέτηση του πτυσσόμενου διαδρόμου μπροστά από το ξενοδοχείο ΙΒΙΣΚΟΣ στο Ενυδρείο.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολλιάδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους. Του χρόνου δεσμευόμαστε και άλλες παραλίες του νησιού μας να γίνουν προσβάσιμες για τα ΑΜΕΑ.

Όλοι οι συμπολίτες μας και ειδικά οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πρέπει να απολαμβάνουν όλων των υπηρεσιών, που τους προσφέρει η χρήση της τεχνολογίας, και οφείλει να τους παρέχει ο Δήμος Ρόδου για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους. Κάνουμε πράξη την υποχρέωσή μας απέναντι στην κοινωνία για έναν καλύτερο τόπο για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ