ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Ξεκίνησαν σήμερα από την Διεύθυνση Καθαριότητας

 

Ξεκίνησαν σήμερα από την Διεύθυνση Καθαριότητας.

Η Aντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Τσαμπίκα Κιαχαγιά, σε συνέχεια των μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας μας , Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθώντας τις οδηγίες που δόθηκαν από τον ΕΟΔΥ ,ξεκίνησε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, μια σειρά δράσεων, για την προστασία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, χθες απολυμάνθηκαν εσωτερικά και εξωτερικά όλα τα οχήματα της Διευθύνσης καθαριότητας, ενώ σήμερα το πρωί συνεργεία της Υπηρεσίας, υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου κ. Κιαχαγιά, απολύμαναν κοινόχρηστους χώρους, πεζοδρόμια και στάσεις στο κέντρο της πόλη μας.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση, εντάσσεται στα μέτρα και τις προληπτικές πρωτοβουλίες της δημοτικής
αρχής, για την προστασία και των πολιτών του νησιού μας.

Όπως δήλωσε η κ. Κιαχαγιά, τις επόμενες ημέρες, τα συνεργεία του Δήμου, θα παρεμβαίνουν προληπτικά, και σε άλλα σημεία του νησιού μας.

« Η προστασία των πολιτών, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Ωστόσο, όλοι έχουμε υποχρέωση να τηρούμε πιστά τις οδηγίες που μας παρέχονται. Για το καλό μας,

 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

 πλένουμε- απολυμαίνουμε συχνά τα χέρια μας

 αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

 Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες καθαριότητας, κλείνουμε καλά τα καπάκια στους κάδους , καθώς και τις σακούλες που πετάμε»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ