ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρουκ Ζουκ: Η παίκτρια που «έκαψε» την Ζέτα Μακρυπούλια και η σόκιν περιγραφή για τα αγγούρια!

Έμεινε «κάγκελο» η παρουσιάστρια

Παίκτρια του Ρουκ Ζουκ με τις μνημειώδεις απαντήσεις, μετέτρεψε τον Αριστοφάνη σε φιλόσοφο, αφήνοντας και πάλι άναυδη την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ «κόκαλο» έμεινε η παρουσιάστρια από την περιγραφή μοιας παίκτριας για τα αγγούρια! Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή το -όχι και τόσο συνηθισμένο- όνομα παίκτριας του παιχνιδιού, αποκάλυψε το όνομα με το οποίο τη βάφτισαν.

Η παίκτρια που «έκαψε» την Ζέτα Μακρυπούλια

Μετά το πριόνι, που μπαίνει στη γη, η ίδια παίκτρια που είχε «κάψει» εντελώς τη Ζέτα Μακρυπούλια, επανήλθε δριμύτερη. Αυτή τη φορά, η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ με τις μνημειώδεις απαντήσεις, μετέτρεψε τον Αριστοφάνη σε… φιλόσοφο, αφήνοντας και πάλι άναυδη την παρουσιάστρια.

Εντελώς αναμενόμενα, η συμπαίκτριά της δεν κατάφερε να βρει τη λέξη που έψαχναν, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έγινε μια φιλότιμη προσπάθεια να το βρουν… ηχητικά.

Δηλαδή, όταν η συμπαίκτριά της αναρωτήθηκε αν πρόκειται για τον Αριστοτέλη, η απίστευτη παίκτρια με το… πριόνι, της ζήτησε να αλλάξει την… κατάληξη. Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσουμε να το δείτε μόνοι σας!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ρουκ Ζουκ: «Κόκαλο» η Μακρυπούλια όταν άκουσε την σόκιν περιγραφή για τα αγγούρια!

Στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 ακούμε συχνά-πυκνά επικές ατάκες, όταν οι παίκτες προσπαθούν να περιγράψουν μία λέξη!

Φαντάζεστε, δηλαδή, τι συνέβη όταν εμφανίστηκε η λέξη «αγγούρια»!
«Πράσινα και κάθεσαι πάνω… εσύ», είπε ο παίκτης και η Ζέτα πάγωσε! Γνωρίζατε τον πραγματικό έρωτα που γνώρισε στο Ρουκ Ζουκ;

Δείτε το βίντεο:

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ