ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγγου: Θα μου πουν κι εμένα πως και πότε έκανα κακό στα παιδιά μου;

 

Η Ρούλα Πισπιρίγγου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών, μιλά στην εφημερίδα Πελοπόννησος και για άλλη μια φορά αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της. «Έχετε άδικο. Θα δείτε», λέει σε όσους την κατηγορούν.

«Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων», λέει η Ρούλα Πισπιρίγγου και ζητά απ’ όσους την κατηγορούν για το θάνατο των τριών κοριτσιών της να της πουν τι έκανε. «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;».

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε όσους τη θεωρούν ένοχη, η Ρούλα Πισπιρίγγου, απάντησε: «Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ’ έχει ζήσει».

newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ