Ο πατέρας των τριών κοριτσιών υποστήριξε ότι λίγο πριν οι αστυνομικοί της χτυπήσουν την πόρτα μιλούσαν στο τηλέφωνο για την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας
«Αν δεν πάρω απάντηση από αρμόδιο, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο αφότου οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγή στη Ρούλα Πισπιρίγκου που λίγο αργότερα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.
«Δεν γνωρίζω κάτι. Μαζί μιλάγαμε πριν λίγο» είπε, προσθέτοντας ότι όσο μιλούσαν βρισκόταν στην Πάτρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή που μίλησαν, ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι για επικοινωνία τις με τις αρχές.
Πάντως ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση του εντοπισμού της κεταμίνης. «Δεν υπάρχει σχόλιο. Όταν θα βγει ο ιατροδικαστής να το πει, θα έχετε σχόλιο» είπε, προσθέτοντας ότι αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση από επίσημο φορέα, ο ίδιος αρνείται να πιστέψει κάτι.