«Όταν πήγα να φωνάξω τους γιατρούς μέχρι να έρθουμε το παιδί μου είχε…»
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών.
Και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα μεγάλη δικαστική έρευνα ξεκίνησε από την αρχή για τους θανάτους την Μαλένας και της Ίριδας.
Τι δήλωνε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας
Μάλιστα τρία χρόνια πριν, μία μόλις ημέρα μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μίλαγαν τότε για τις συνθήκες του θανάτου της 3,5 ετών κόρης τους στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Μας ανακοίνωσαν ότι το παιδί έχει λευχαιμία. Οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία που είναι ιάσιμο και απλά θα ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο και θα κάνουν χημειοθεραπείες. Το βράδυ το παιδί μου έτρωγε σουβλάκια και χόρευε με τον πατέρα της. Το έχω σε βίντεο.
Δεν έκατσε στο κρεβάτι της ούτε πέντε λεπτά. Έκανε χημειοθεραπεία την Παρασκευή. Το Σάββατο έπαιξε, έφαγε και έπεσε για ύπνο. Και μέσα στον ύπνο της μου έκανε ένα «ιι». Όταν πήγα να φωνάξω τους γιατρούς μέχρι να έρθουμε το παιδί μου είχε μελανιάσει. Ήρθαν οι γιατροί, κάνανε μαλάξεις τρία τέταρτα. Δεν επανήλθε ποτέ.
Είχε ήδη φύγει. Είναι το πρώτο παιδί που φεύγει αιφνίδια για αυτό και ζητήσαν νεκροψία-νεκροτομή. Από εμάς ευχαριστίες σε όλους» έλεγε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μια μέρα μετά τον θάνατο της Μαλένας.