ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ryanair: Τρεις νέες βάσεις σε Ρόδο, Χανιά και Κέρκυρα

FILE PHOTO: Ryanair planes are seen at Dublin Airport, following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), Dublin, Ireland, May 1, 2020. REUTERS/Jason Cairnduff/File Photo

Η Ryanair αποκτά νέους «σταθμούς» στην Ελλάδα και έτσι επεκτείνει την παρουσία της στη χώρα μας.

Μαζί με τη δημιουργία τριών επιπλέον βάσεων σε Ρόδο, Χανιά και Κέρκυρα, η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη 46 νέων δρομολογίων από και προς αυτές.

Πλέον οι βάσεις της Rynair στη χώρα μας και στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport, θα είναι πέντε σε: Αθήνα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνδεσιμότητα των ελληνικών προορισμών με τις αγορές του εξωτερικού.

Το πτητικό έργο της Ryanair για φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει συνολικά 107 καινούριες διαδρομές, ενώ θα ακολουθήσει και ανακοίνωση για περισσότερες συνδέσεις. Στις καινούριες βάσεις έχουν δρομολογηθεί 243 πτήσεις εβδομαδιαίως με τα στελέχη της εταιρίας να κάνουν λόγο για τη δημιουργία 120 νέων θέσεων εργασίων. Τονίζεται ότι η Ryanair για την εκτέλεση του νέου πτητικού της έργου στην Ελλάδα εμπλουτίζει τον στόλο της με 4 νέα αεροσκάφη, συνολικής επένδυσης 400 εκατ. δολάρια.

#pgnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ