ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάλος με δήλωση του Όμηρου Ευστρατιάδη: «Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν;» (vids)

Ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης προκάλεσε σάλο με τα όσα είπε για τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Όμηρος Ευστρατιάδης στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Μετά από 60 χρόνια, θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βιάσανε; Έβαλαν φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια να βγει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια επειδή είναι ξεχασμένη και να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιούς είναι απαράδεκτο. Να βγω να καταγγείλω ότι την έπεφταν και σε μένα;» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης (μετά το 08:30)

https://www.msn.com/el-gr/news/other/σάλος-με-τις-δηλώσεις-ευστρατιάδη-για-τις-καταγγελίες-βιασμού-–-ξέσπασε-η-μελέτη-εναντίον-του-σκηνοθέτη/vp-AAOfDRT

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα όλα όσα είπε ο σκηνοθέτης, μη μπορώντας να πιστέψουν στα αυτιά τους αυτά που άκουσαν.

«Θέλω να πω ότι οι δηλώσεις που ακούσαμε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία ήταν άξια σχολιασμού. Θέλω να πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να πει αυτά που είπε ή δεν ήθελε να περάσει αυτό που είπε. Μήπως να τον πάρουμε ένα τηλέφωνο, να του δώσουμε ένα βήμα…» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ