ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τη δήλωση Καμπουράκη: «Δεν αντέχω το είμαστε κουρασμένοι – Αν είναι μπες σε ΜΕΘ να ξεκουραστείς!» (Video)

Σοκαριστική δήλωση on air του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, ο οποίος μη μπορώντας να κατανοήσει την κούραση των πολιτών από τα μέτρα είπε «Αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι…Εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς».

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί αυτό που ειπώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ από τον Δημήτρη Καμπουρακη που προχώρησε σε μια τοποθέτηση άκρως προσβλητική για τον απλό κόσμο, που σχεδόν πέντε μήνες κλειδωμένος στο σπίτι του, με την πανδημία να καλπάζει έχει εξαντληθεί.

«Αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι…Εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ, στο παρελθόν μετά από μία έντονη λογομαχία που είχε με τον υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης είχε κάνει μια δυσάρεστη αποκάλυψη για την οικογένειά του.

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης

Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, ενώ πριν είχε εργαστεί στον REAL FM. Εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν η «Κοινωνία ώρα 8» από το 1998 μέχρι το 2006. Από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2006 παρουσίαζε την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομέα.

Έχει εργαστεί σε πολλούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ιστοσελίδες. Κυκλοφορούν τα ακόλουθα βιβλία του: Η υιοθεσία των ονείρων (1986), Η σιωπή της Αφροδίτης (1993), Μια σταγόνα ιστορία (εκδ.Πατάκη, α’ μέρος 2002, β’ μέρος 2003, γ’ μέρος 2013),Ο κύριος Διάβολος προσφέρει ταξίδι (εκδ.Πατάκη 2005), Άγιος Αγύρτης (εκδ. Πατάκη,2009), Δύο ζωγράφοι (εκδ. Πατάκη, 2017).ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ