Γυναίκες

Σάλος στην Μύκονο με τα δύο μοντέλα στην σουίτα – Tα.. πετάνε με σαμπάνιες και όργια στην πισίνα!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Το γνωρίζουμε, το έχουμε αποδεχτεί και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα χάσει την αίγλη και τα βασικά συστατικά του που καθορίζουν το «ελληνικό καλοκαίρι». Που δεν είναι άλλα από την θάλασσα, την άμμο και τον ήλιο. Αν σε αυτά προσθέσεις την κατάλληλη παρέα, τότε έχεις τον σωστό συνδυασμό που θα σου χαρίσει τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις. Διότι καλοκαίρι χωρίς αναμνήσεις είναι σαν να μην συνέβη ποτέ.

Ένα από τα καλοκαιρινά «στοιχήματα» είναι το τι θα συμβεί φέτος στον ελληνικό τουρισμό. Πώς θα δουλέψουν τα μαγαζιά και τα καταλύματα; Πώς θα κινηθούν οι ταξιδιωτικές εταιρείες; Ποιοι, πόσοι και πότε θα είναι εκείνοι που θα ζήσουν από κοντά τι σημαίνει καλοκαίρι στην Ελλάδα και πως θα καταφέρει ο τουριστικός κλάδος να βγει όσο το δυνατόν αλώβητος από αυτή την ιστορία; Ερωτήματα που θα απαντηθούν λίαν συντόμως. Αλλά αυτές οι γραμμές δεν γράφονται ως ένα ρεπορτάζ για τον τουρισμό και την κυβέρνηση.

Την ευκαιρία να αναρωτηθούμε για το τι θα συμβεί σε λίγο καιρό στα ελληνικά νησιά και δη τη Μύκονο, μας την έδωσε ο Cameron Hammond. Ο φωτογράφος που έχει συνεργαστεί με το Playboy κάθε δουλειά που φέρει την υπογραφή του είναι μία όαση για τα μάτια μας. Όπως η συνεργασία του με το brand μαγιό Sommer Swim, όπου για τις ανάγκες της καμπάνιας βρέθηκε στη Μύκονο. Και κάθε κλικ του, μας κάνει να νοσταλγούμε τις ζεστές ημέρες και παθιασμένες νύχτες στο Αιγαίο.

loading…