ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάλος στο TikTok με influencer που αρνείται να δουλέψει επειδή… είναι πολύ όμορφη (vid)

Διάσημη TikToker είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τις δυσκολίες της καθημερινότητας και του πρωινού ξυπνήματος, λέγοντας ότι είναι απλώς «πολύ όμορφη» για να δουλεύει.

Η Lucy Welcher @luluhasfun μια διάσημη ινφλουένσερ στα social media με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok έκανε μία τολμηρή δήλωση σε ένα πρόσφατο βίντεο που έχει διχάσει ​​το διαδίκτυο.

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας κατά καιρούς ονειρευόμαστε να σταματήσουμε τη δουλειά και να περάσουμε τη μέρα μας στο κρεβάτι, αλλά, δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Εκτός, βέβαια, κι αν υπάρχουν άλλοι που θα είναι πρόθυμοι να σας πληρώσουν για να κάθεστε.

 

Αυτή φάνηκε να είναι η φιλοδοξία της νεαρής influencer του TikTok, η οποία, σε μια πρόσφατη ανάρτηση, ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ όμορφη» για να δουλέψει.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση της στη δημοφιλή πλατφόρμα η Lucy Welcher κοιτάζει στην κάμερα και με τεράστια αυτοπεποίθηση είπε: «Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται ότι θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε γαμημένη μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για κάτι τέτοιο».

Οι φίλοι της στο TikTok έμειναν έκπληκτη με την αλαζονική της συμπεριφορά, με πλήθος κόσμου να καταδικάζει τη στάση της.

«Δοκιμάστε να ξυπνάτε στις 4 το πρωί κάθε μέρα και να δουλεύετε 60 ώρες την εβδομάδα», σχολίασε ένας ακόλουθος της.

Υπήρχαν βέβαια και άτομα που συνεχάρησαν τη κοπέλα για το τρόπο σκέψης της, με έναν να γράφει: «Λατρεύω τον τρόπο που σκέφτεσαι».

gazzetta.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ