ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κακή κατάσταση η Δήμητρα Λιάνη: Ζω με 870€. Έχασα 1 σπίτι σε πλειστηριασμό, το άλλο το χρωστάω στην εφορία

Μια συγκλονιστική συνέντευξη είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, η Δήμητρα Λιάνη αναφερόμενη και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στην οικογένεια Παπανδρέου, αλλά και στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει.

Δήμητρα Λιάνη: Η εξομολόγηση για τα οικονομικά προβλήματα

«Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα και μιλάω πάλι σε προσωπικό επίπεδο και δεν μου αρέσει. Φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή είναι 870 ευρώ, δεν έχει αλλάξει αυτό, γιατί χρωστάω και στην εφορία και μου κρατάει η Νίμπλουμ (η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου) τη μισή. Μοιράζομαι με τη Νίμπλουμ τη σύνταξη του Ανδρέα, την οποία Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος, γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση, στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το αν λαμβάνει κάποιο ποσό από τα ενοίκια των σπιτιών, η Δήμητρα Λιάνη απάντησε «το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία, γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με ‘κυνήγησαν’ πολιτικά. Όλα αυτά δεν οφείλονται στην κακή μου μοίρα ή τύχη, οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».

enimerotiko.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ