ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σε καραντίνα οι Λαρισαίοι που ήρθαν σε επαφή με βρέφος με κορωνοϊό στη Ρόδο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται Λαρισαίοι, συγγενείς της οικογένειας του βρέφους 7,5 μηνών που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στο νησί της Ρόδου.

Οι συγγενείς της οικογένειας που τους επισκέφθηκαν από τη Λάρισα είναι όλοι τους σε κατ’οίκον περιορισμό καθώς ήρθαν σε επαφή με το μωρό, όπως επίσης οι γονείς του, το αδερφάκι του και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη που ζουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με το STAR το τεστ για τον κορωνοϊό θα το κάνουν όλοι τη Δευτέρα, καθώς θα πάει στο σπίτι τους κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη λήψη δειγμάτων.

Κανείς τους όμως, δεν έχει ύποπτα συμπτώματα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτιση και άλλων επαφών που μπορεί να είχαν μέσα στο διάστημα των τεσσάρων αυτών ημερών.

Η οικογένεια που είναι αλλοδαποί, μένει στον Αρχάγγελο της Ρόδου από τον Νοέμβριο. Όπως μας είπε ο πατέρας, ούτε εκείνος, ούτε η σύζυγός του έχουν ταξιδέψει εκτός νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ένα από τα μέλη της οικογένειας που ήρθε από τη Λάρισα και ζει στο σπίτι με την οικογένεια του βρέφους, πριν λίγες μέρες ταξίδεψε με το καράβι μέχρι τον Πειραιά για μια δουλειά και επέστρεψε πάλι πίσω.

Με πληροφορίες από star.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ