ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά εξελίχθηκε η μουσική εκδήλωση, αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Θάνο Μικρούτσικο απο την ΚΟΒ Παιδείας της Τ.Ο. Ν.Δωδ/σου του ΚΚΕ

 

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά εξελίχθηκε η μουσική εκδήλωση, αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Θάνο Μικρούτσικο, που διοργάνωσε η ΚΟΒ ΠΑΙΔΕΙΑΣ της Τ.Ο. Ν. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ το Σάββατο 2-12-2023 στη Ρωγμή του Χρόνου. Πλήθος εκπαιδευτικών και άλλων φίλων και συντρόφων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Τάσου Γιουρούκογλου, γραμματέα της ΚΟΒ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, επισημαίνοντας πως « με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση που θα οργανώσει την αντεπίθεση, θα παραμερίσει τα εμπόδια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής για το σοσιαλισμό».

Στη συνέχεια η Αρετή Λαμπροπούλου, μέλος της ΚΟΒ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, σημειώνοντας για τον δημιουργό τόνισε «πως με το έργο του αλλά και τη συνολικότερη κοινωνική προσφορά του μέσα από την τέχνη του συναντιέται με τους στόχους , τις επιδιώξεις και τις αξίες του Κόμματος για έναν ανώτερο πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του».

Ακολούθησε η μουσική εκδήλωση όπου οι συντελεστές, Πάνου Μαρδίτσα στο τραγούδι, Δημήτρης Χριστοδούλου στο τραγούδι και την κιθάρα και ο Στέφανος Φευγαλάς στο πιάνο, μάγεψαν με την ερμηνεία τους το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση πως με το Κόμμα στην πρωτοπορία θα συναντιόμαστε στους αγώνες, στις μάχες που έχουμε να δώσουμε αλλά και σε εκδηλώσεις πολιτισμού όπως το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ