ΕΛΛΑΔΑ

Σε Περιστέρι, Θεσσαλονίκη και Ρόδο οι τυχεροί που κέρδισαν τα αυτοκίνητα του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

 

Το παιχνίδι γιόρτασε τα γενέθλιά του μοιράζοντας 4 TESLA Model 3.

Ένας ακόμη τυχερός στη Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα αυτοκίνητο TESLA στην τέταρτη και τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, με την οποία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα 25α γενέθλια του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. O τελευταίος νικητής που κέρδισε ένα TESLA Model 3 ήταν ο Χρήστος Ν., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκαν, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

«Έλαβα συμμετοχή μέσω της εφαρμογής του κινητού και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας από τους τυχερούς. Ελπίζω να χαρώ το αυτοκίνητο με την οικογένειά μου», ανέφερε ο νικητής του TESLA, Χρήστος Ν.

Οι προηγούμενοι τυχεροί του διαγωνισμού για τα TESLA

Συνολικά, το ΤΖΟΚΕΡ κλήρωσε 4 αυτοκίνητα TESLA σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στις κληρώσεις γινόταν  δωρεάν, καθώς δεν ήταν απαραίτητο να παίξει κανείς ΤΖΟΚΕΡ για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Μεγάλος νικητής στην πρώτη εβδομαδιαία κλήρωση αναδείχθηκε ο Γιάννης Γ., από το Περιστέρι Αττικής, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Ο δεύτερος κατά σειρά νικητής του διαγωνισμού για τα TESLA βρέθηκε στη Ρόδο και ήταν ο Γρηγόρης Σ., ενώ τα δύο τελευταία TESLA που κλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ βρήκαν κατόχους στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα ο Ηλίας Κ. και στη συνέχεια ο Χρήστος Ν. είδαν την τύχη να τους χαμογελάει και γιόρτασαν τα 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ κερδίζοντας από ένα αυτοκίνητο.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ