ΔΙΑΦΟΡΑ

«Σεισμός» στη showbiz: Παντρεύονται τα Χριστούγεννα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

«Σεισμός» επικρατεί στη showbiz με μια μεγάλη αποκάλυψη, που έγινε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τις φήμες να «φουντώνουν» μέχρι και για γάμο μεταξύ τους, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει αρκετά σύντομα.

Οι δυο τους αποτελούν το πιο «καυτό» ζευγάρι εσχάτως, με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους, αν και κάτι τέτοιο δεν αρέσει ιδιαίτερα στο γνωστό ηθοποιό, που μάλιστα είχε τσακωθεί μια μέρα με τη σύντροφό του για αυτό το λόγο. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν είναι ικανό να σταματήσει τον έρωτά τους, που ξεκίνησε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Πότε και πού θα γίνει το μυστήριο;

Πρόσφατα, άλλωστε, έκαναν και δημόσια εμφάνιση μαζί σε πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου, δείχνοντας… με τον πλέον επίσημο τρόπο πως πορεύονται μαζί στη ζωή. Η αγάπη τους, μάλιστα, είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να τους δούμε ακόμη και να παντρεύονται, σύμφωνα με το «Yes Magazine».

 

Γάμος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

 

Το γνωστό περιοδικό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι Βανδή και Μπισμπίκης θα προχωρήσουν σε γάμο μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς… το γοργόν και χάριν έχει, με το μυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο και ανάμεσα σε πολύ έμπιστα άτομα, ώστε να αποφύγουν τυχόντα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φακών.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ