ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός στην Τουρκία: Δε σταματά να τρέμει η Γη! Νέος μετασεισμός 5,1 Ρίχτερ

 

Δεν λέει να σταματήσει η Γη να τρέμει στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24.01.2020), ισοπέδωσε την πόλη Ελαζίγ και κόστισε τη ζωή σε

Ο τελευταίος, χρονικά, μετασεισμός που σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία ήταν 5,1 Ρίχτερ και αναστάτωσε τους πάντες στην Ελαζίγ. Ο Εγκέλαδος” χτύπησε ξανά το απόγευμα του Σαββάτου, σχεδόν 24 ώρες μετά το φονικό χτύπημα των 6,8 Ρίχτερ.

Major Earthquakes! (Depremler)@_earth_quakes_


2020.01.25 19:30 (gmt+3, tr saati)
Mag: 5.1
Loc: Ilincak-Sivrice (Elazig), Turkey or Around

Προβολή εικόνας στο Twitter

2

Οι νεκροί έχουν πλέον φτάσει τους 25, αφού όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του OPEN στην πληγείσα περιοχή, άλλοι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε μετά τον σεισμό της Παρασκευής.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 400 μετασεισμοί, πολλοί από τους οποίους ήταν πάνω από 4 Ρίχτερ.

Εικόνα καταστροφής

Ο σεισμός των 6,8 Ρίχτερ ισοπέδωσε, σχεδόν, την Ελαζίγ και το μέγεθος της καταστροφής κατέγραψε drone που πέταξε πάνω από την περιοχή.

 

Εικόνες αποκαρδιωτικές, δείχνουν κτίρια να έχουν γκρεμιστεί και διασώστες να προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να απεγκλωβίσουν όσους έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια. Κτίρια έχουν μετατραπεί σε ένα βουνό από μπάζα και τίποτα δεν θυμίζει πως ήταν τα πάντα 24 ώρες πριν…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ