ΔΙΑΦΟΡΑ

Σέρβιρε ψόφιο πουλί στο MasterChef: Το πιάτο της διαγωνιζόμενης που ήθελε να εκδικηθεί τους κριτές

 

MasterChef: Η παίκτρια του ισπανικού ριάλιτι μαγειρικής, που σέρβιρε πεθαμένο πουλί στους κριτές, τους επιτέθηκε ξανά σε συνέντευξή της.

Ενώ στην Ισπανία δεν έχουν «χωνέψει» ακόμη αυτό που έκανε η πρώην παίκτρια του 8ου MasterChef, πριν αποχωρήσει, σερβίροντας στους κριτές πεθαμένο πουλί με τα πούπουλα και τα φτερά του, επειδή της είχαν μιλήσει άσχημα σε ένα τεστ δημιουργικότητας, σε συνέντευξή της, τους «δίκασε» ξανά όλους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο RTVE, κατηγόρησε τους κριτές ότι «είναι ψυχροί και περιμένουν να κάνεις κάτι κακό, για να σε χτυπήσουν κάτω από τη μέση», τονίζοντας «αν έχεις κάτι να μου πεις, πες το με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, με λίγη στοργή. Με κόλλησαν στον τοίχο».

Και συμπληρώνει «είπα “αυτό ήταν”. Κατάλαβα ότι θέλουν να με γαμ@@@@ν, τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και οι κριτές. Τώρα, είπα μέσα μου, θα δουν με τι σκύλα έχουν να κάνουν. Τι; Θέλετε να με δείτε να ξεπουπουλιάζω αυτό το πουλί σαν σκύλα; Όχι όχι όχι. Θα το αφήσω με τα φτερά του, για να σας δώσω την ικανοποίηση. Τι θέλετε; Τι διάολο θέλετε; Ορίστε, πάρτε ένα αμαγείρευτο πουλί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παίκτρια αποβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον διαγωνισμό, μετά από αυτή της την ενέργεια.

Η παίκτρια του MasterChef σέρβιρε πεθαμένο πουλί με τα πούπουλα και τα φτερά

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ