ΔΙΑΦΟΡΑ

Σφοδρές κατηγορίες κατά Αρετής: «Η βαρυπενθούσα χήρα τον κορόιδευε, ξέρει πού πήγαν τα λεφτά του Mad Clip» (Vid)

«Αυτή είναι η διαγωγή της;».

Στο «Πρωινό» μίλησε ο παππούς του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλου, το πρωινό της Δευτέρας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή.

Ο ίδιος, φαίνεται να είναι εξοργισμένος με την 24χρονη κοπέλα, αφήνοντας αιχμές για τα χρήματα του εγγονού του που… κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται -σχολιάζοντας παράλληλα πως ξόδευε πολλά για εκείνη- αλλά και για τη συμπεριφορά της Αρετής η οποία «εμφανίστηκε στην κηδεία σαν βαρυπενθούσα χήρα».

«Εγώ ήμουν πάντα κοντά στον εγγονό του. Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είδα τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου που ήμουν στην Αθήνα -με έβαλε και στην Porsce- και όταν ήταν να φύγω μου είπε ‘παππού σ’ αγαπάω’. Εγώ του’ πα ‘εγώ σε λατρεύω’. Μετά πήγα 2 – 3 φορές στο σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι απ’έξω και δεν ανταποκρινόταν, φαίνεται είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα που ήτανε.

Δεν ξέρω ούτε αν τα είχανε ξαναβρεί, ούτε πότε χωρίσανε. Εγώ αυτό που γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και την είχε για γυναίκα του, ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Porsce και ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του, ο θείος του εγώ και η γυναίκα μου, του είπα ‘ρε αυτή σε κοροϊδεύει’», είπε και συνέχισε:

«Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Ψώνιζε και για την Αρετή και έδινε χαρτζιλίκια σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δύο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Μαγειρεύαμε και για τον Παναγιώτη και για την Αρετή. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκανε. Τι δεν τα βρήκανε;

Έχω παράπονο. Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες της οικογένειας. Πήγε και μίλησε στην μητέρα του Παναγιώτη και της έδωσε συλλυπητήρια. Εμάς δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Και τον πατέρα του γνώριζε. Ποια είναι η διαγωγή της; Ήταν διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;».

https://player.glomex.com/integration/1.581.1/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.581.1%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599v1hktf6kzv5%26playlistId%3Dv-ce8kymkaiqbl-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599v1hktf6kzv5&playlistId=v-ce8kymkaiqbl-st&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ