ΔΙΑΦΟΡΑ

Silver alert: Ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει εξαφανισμένος

Κάποτε μας είχε «υποσχεθεί» ότι θα βγαίνει στις οθόνες μας «όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν», αλλά έκτοτε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση…

Ούτε χθες εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ούτε χθες, που ήταν μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, με 4.340 νέες μολύνσεις σε ένα 24ωρο.

Ούτε χθες εμφανίστηκε ο κ. Τσιόδρας, που άλλοι 72 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό, από την αρχή της πανδημίας να φτάνει στους 8.017. Αυτή η ανακοίνωση έγινε με μια απρόσωπη δημοσίευση ενός δελτίου από τον ΕΟΔΥ. Και η απορία όλων είναι η απουσία και η σιωπή του σε όσα συμβαίνουν με τη διαχείριση της πανδημίας και στους σχεδιασμούς που αφήνει η κυβέρνηση να διαρρεύσουν για άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του κ. Τσιόδρα περιορίζονται στο οπτικό πεδίο του πρωθυπουργού και του κ. Κικίλια, και είναι μόνο φωτογραφικές. Ο καθηγητής, που δεν περνούσε 24ωρο να μην ενημερώσει για την εξέλιξη της πανδημίας, αγνοείται. Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του, στα δελτία των 18.00, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι αναλαμβάνει την καθημερινή ενημέρωση ο κ. Μαγιορκίνης και αυτός θα βγαίνει στις οθόνες μας «όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν».

Κατάρρευση του ΕΣΥ και διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει, ασθενείς με Covid-19 βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, η κυβέρνηση έχει αρχίσει τους σχεδιασμούς της για άνοιγμα του τουρισμού (ήδη οι πρώτοι τουρίστες βρίσκονται στην Ελλάδα) και για σταδιακό άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων.

Ο κ. Τσίοδρας συμφωνεί ή διαφωνεί; Πότε θα εμφανιστεί;


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ