ΕΛΛΑΔΑ

Σκόπελος: Νέα στοιχεία για τον κεραυνό που σκότωσε γυναίκα! Η ασύλληπτη ατυχία στον κήπο της

 

Η Σκόπελος παραμένει συγκλονισμένη. Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε γυναίκα, που περπατούσε λίγο πίσω από τον σύζυγό της. Οργή για τα χρήματα που απαιτούνται για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής…

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 52χρονη γυναίκα από τη Σκόπελο σκοτώθηκε έχοντας χτυπηθεί από κεραυνό στον κήπο του σπιτιού της, περιέγραψε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Νίκος Βαφίνης.

Όπως εξήγησε στον ANT1, όταν ξέσπασε χθες γύρω στις 10.00 το πρωί το μπουρίνι, η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι τους, στον κήπο τους, όπου είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες. «Καθώς άρχισαν να πέφτουν βροντές, οι άνθρωποι σηκώθηκαν να μπουν στο σπίτι. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα, και όταν γύρισε να κοιτάξει ο σύζυγός της την είδε πεσμένη κάτω. Αμέσως την πήραν και τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου για το περιστατικό.

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο σύζυγος χρειάζεται να πληρώσει 3.000 – 4.000 χιλιάδες ευρώ ώστε να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα για να γίνει νεκροτομή, καθώς αυτή φέρεται να είναι η καθιερωμένη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου εξέφρασε την αγανάκτησή του:

«Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Του ζητάνε χρήματα για ένα συμβάν που έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί και συζητούν να μεταφερθεί η νεκρή στη Λάρισα. Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν έχει τα χρήματα και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε απόγνωση;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο Νίκος Βαφίνης, η κακοκαιρία συνεχίζεται στη Σκόπελο όπου έβρεχε ασταμάτητα όλη νύχτα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών…

Ο θάνατος της γυναίκας από τη Βουλγαρία, έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ