ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκότωνε την Τζωρτζίνα σε δόσεις: Στο κινητό της Ρούλας η απάντηση για την Κεταμίνη – Την είχε πάρει 1 χρόνο πριν;

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μετά την σύλληψη της 33χρονης το απόγευμα της Τετάρτης, οι αρχές προσπαθούν να βρουν στοιχεία στο κινητό της και στον υπολογιστή, για το πως προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου,  με τις αρχές να ανοίγουν και να ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την πλήρη ακτινογραφία των κινήσεών της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια χρονική περίοδο πιστεύουν οι αρχές πως η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία. Αναζητούν επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

Εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα. Yπενθυμίζουμε πως η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της άτυχης 9χρονης, ήταν το στοιχείο εκείνο που δρομολόγησε την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η προμήθεια έγινε έναν χρόνο πριν, τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι συσκευές της Πισπιρίγκου θα «μιλήσουν» καθώς η 33χρονη ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των social media.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αυτό που ήταν εντυπωσιακό και υπήρξε μεγάλη ανησυχία για τους γιατρούς ήταν το εξής. Οι γιατροί περνούσαν και την έβλεπαν τακτικά την Τζωρτζίνα. «Μισή ώρα πριν είχε εξετάσει το παιδί ο γιατρός και ήταν μια χαρά. Ο θάλαμος του παιδιού με το γραφείο των γιατρών ήταν σε απόσταση βολής. Μισή ώρα αργότερα η μητέρα χτύπησε πολύ ήπια την πόρτα και είπε ότι κάτι συμβαίνει με τον μηχάνημα. Όταν πήγαν να δουν το παιδί είχε ήδη φύγει. Του έκαναν ανάνηψη, κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως έμεινε τετραπληγικό» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ