ΔΙΑΦΟΡΑ

Σμαράγδα Καρύδη: «Τρέμω να μην ξανακολλήσω κορωνοϊό, δεν πέρασα καλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι άλλο»

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

 

Για το πως βίωσε η ίδια την περιπέτεια με τον κορωνοϊό μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου αποκαλύπτοντας πως τρέμει να μην ξανακολλήσει.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε πως βίωσε αυτήν την εμπειρία με την Σμαράγδα Καρύδη να απαντάει ότι φοβάται πολύ αυτόν τον ιό.

 

«Ελπίζω να μην ξανακολλήσω, γιατί βλέπω ότι υπάρχει επαναμόλυνση και τρέμω να μην ξανακολλήσω, γιατί δεν πέρασα καλά. Είχα 39,5 και για μέρες ανέβαζα πυρετό, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι άλλο, για να χρειαστεί να νοσηλευτώ, ούτε τα πνευμόνια μου πειράχτηκαν» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Το έψαχνα και πάρα πολύ και μετριόμουν όλη την ώρα με το οξύμετρο, γιατί με είχε πιάσει και αυτή η τρέλα. Ευτυχώς, ήμουν με μια φίλη μου, που μόλις το είχε περάσει και είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να είμαστε μαζί κι έτσι δεν ένιωσα μοναξιά.

 

Το πιο βαρύ με τον κορωνοϊό είναι ότι είσαι σε μια πολύ άσχημη σωματικά κατάσταση και μόνος σου, δε μπορείς να έχεις έναν άνθρωπο να σε βοηθήσει, να μιλήσεις… Ο Θοδωρής δεν κόλλησε, γιατί το καταλάβαμε εγκαίρως και έφυγε από το σπίτι» κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ