LIFESTYLE

Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Γιάννη Πάριου: Φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος (photo)

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να θεωρηθεί και ως ο τραγουδιστής που έχει υμνήσει τον έρωτα περισσότερο από τον καθένα. Ο ίδιος έχει διαπρέψει στα μουσικά μονοπάτια και όχι άδικα, αφού η φωνή, αλλά και τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή.

Γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1946, ο γνωστός τραγουδιστής είναι πλέον 76 ετών, γεγονός που είναι εμφανές και στην όψη του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, όπου ποζάρουν στο πλευρό του Γιάννη Πάριου.

Όπως φαίνεται ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους, έτσι και ο Γιάννης Πάριος δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τη φθορά του.

Παρ΄ όλα αυτά, τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά ο Γιάννης Πάριος βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση. Άλλωστε, όπως μας ενημέρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η συνάντησή τους ήταν στο πλαίσιο του νέου τραγουδιού του Γιάννη Πάριου.

«Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία!», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός.

Οι εξομολογήσεις για τα παιδιά του

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράμμισε πως ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. «Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα.

Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: «γράψε ντε κανέναν στίχο»” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. «Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα».

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Αναφερόμενος στους γονείς του είπε: “Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν ωραία φωνή. Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος. Ο άγιος Χαραλάμπης. Ο πατέρας μου όταν είχε νεύρα η μάνα μου έφευγε για να μην τσακωθούν”.

Η μάνα μου ήταν ο καπετάνιος όπως είναι σε κάθε υγιές σπίτι. Εγώ ήμουν μπαμπάκιας, όχι μαμάκιας. Της έδινες 1000 δραχμές και τα έξοδά μας ήταν 1200. Της έφταναν και κράταγε και δυο κατοστάρικα στην άκρη. Δεν ξέραμε τι είναι το χορτάτος για να πεινάσουμε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έπαιξε στον άερα ένα βίντεο με την μητέρα του Μαρουσώ και ο τραγουδιστής συγκινήθηκε βαθιά. «Στο νέο μου δίσκο έχω γράψει ένα τραγούδι για τη μάνα μου. Αυτά τα τραγούδια τα είχε ξεχασμένα σε κασέτες».

Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά!

athensmagazine.gr