ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκάρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί…»

 

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί, ακόμα και στην περίπτωση που εξέταζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σία Κοσιώνη, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή.

«Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε “Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει”» λέει γελώντας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου λέει: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Για τις σχέσεις της με τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, εκτιμά τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και για τον Δημήτρη Οικονόμου λέει: «τι να πω; Ουδέν σχόλιο».

Τέλος, εξομολογείται ότι έχει δεχθεί bullying: «[…] να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

https://player.glomex.com/integration/1.810.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-cn712jfk3dxd&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fgossip%2F593546-sokarei-h-zwh-kwnstantopoyloy-polles-kanibalikes-katastaseis-exw-dexthei

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ