ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκάρει πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες: «Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα»

Συγκλονίζει ο ηθοποιός

Την αποκάλυψη πως είχε σκεφτεί την αυτοκτονία έκανε γνωστός πρωταγωνιστής από τη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», αφήνοντάς μας άφωνους.

Ο ενωμοτάρχης ή κατά κόσμον Γιώργος Σουξές παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τη ζωή του και τον λόγο που τον οδήγησε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Τι σας κάνει ευτυχισμένο;

Να βλέπω το γιο μου να πετυχαίνει πράγματα που θέλει, να είμαι καλός ηθοποιός, να είμαι καλά με τη σύντροφό μου και να είχα ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα. Είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;

Κάποτε είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή μου και κόντεψαν να μου κόψουν το πόδι. Οι γιατροί το άφησαν στην τύχη του, γιατί είχαν μια εμπειρία με έναν εισαγγελέα τον οποίο η 17 Νοέμβρη τον είχε πυροβολήσει στα πόδια και είχε σχεδόν ίδια τραύματα με εμένα. Εκείνος δυστυχώς πέθανε.

Αποφάσισαν λοιπόν οι γιατροί με βάση εκείνη την εμπειρία, να μην μου κάνουν τίποτα από όσα είχαν κάνει και άφησαν τον οργανισμό να λειτουργήσει από μόνος του, όπως και ευτυχώς έγινε. Εκείνο όμως το διάστημα που κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι, είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα.

Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα, κατόπιν πιστεύω ότι και χωρίς πόδι δεν πρέπει να αυτοκτονούν οι άνθρωποι, πρέπει να παλεύουν για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους.

 

γιώργος σουξές αυτοκτονία άγριες μέλισσες

 

Σε τι πιστεύετε;

Πιστεύω σε έναν Θεό για όλους τους ανθρώπους, σε έναν δημιουργό αυτού του σύμπαντος. Ένα ανώτερο ον για όλους.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ