ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: «Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση κρίνεται αναξιόπιστη»

Οι υπουργικές αποφάσεις ήθελαν τους ξενοδοχοϋπάλληλους, από σήμερα 1 Ιουλίου, να υποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση για τη λήψη αποζημίωσης ειδικού σκοπού Ιουνίου,  αλλά στην πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» δεν είχε αναρτηθεί καν η Υπεύθυνη Δήλωση.

Μετά από πολλά τηλέφωνα, πληροφορηθήκαμε ότι η, περιβόητη, πλατφόρμα τελικά θα ανοίξει 7 Ιουλίου. Για ακόμα μια φορά τόσο κυβέρνηση όσο και Κυβερνητικοί Βουλευτές Δωδεκανήσου, κρίνονται αναξιόπιστοι. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν στηρίζουν όπως πρέπει ξενοδοχοϋπαλλήλους και εποχικά εργαζόμενους στον Τουρισμό, που εν καιρό κρίσης κράτησαν όρθια την οικονομία της Ελλάδας.

Φτάνει πια! Δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων. Οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Δεν θα επιτρέψουμε να εμπαίζουν με την αξιοπρέπεια και τον καημό των συνάδελφων που θέλουν να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για να καταφέρουν με τα δυσκολίας να επιβιώσουν!

Καιρό τώρα, ανεχόμαστε παιχνίδια στην πλάτη μας αλλά το σημερινό φιάσκο δεν έχει προηγούμενο.  Το Σωματείο μας δηλώνει αγανακτισμένο και αποφασισμένο να οργανώσει νέες δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο πόλεμος εργαζομένων και κυβέρνησης μόλις άρχισε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ