ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαραγμός στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Λιγνάδη: Συντετριμμένος ο αδερφός του Γιάννης

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, συγγενείς και φίλοι στη μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη, Ευγενία, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου.

Η μητέρα του προφυλακισμένου, πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο ίδιος ενημερώθηκε την ίδια ημέρα μέσα στις φυλακές για την απώλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Δημήτρη και του Γιάννη Λιγνάδη είχε πάρκινσον και γεροντική άνοια και δεν είχε απόλυτη επίγνωση των όσων γίνονταν το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τον γιο της, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αν και αρχικά όπως αποκάλυψε και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, είχε καταθέσει αίτημα ώστε να του δοθεί άδεια για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του τελικά αποφάσισε να μην πάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE μετά και την προτροπή του αδερφού του Γιάννη, ο Δημήτρης Λιγνάδης επέλεξε να μην παραστεί στην κηδεία για να μην κανιβαλιστεί μία τόσο προσωπική στιγμή.

Σημειώνεται, πως η Ευγενία Λιγνάδη αποτέλεσε για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη σημείο αναφοράς στη ζωή του ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει:

«Η μητέρα μου, απολύτως ρεαλίστρια, μου επισήμαινε τις δεξιότητες επιβίωσης και μου έλεγε: «Μάθε να φτιάχνεις κάνα μακαρόνι, γιατί εκεί σε βλέπω». Εκείνη μου έμαθε πώς να διατηρούμαι στη ζωή».

Δείτε τις φωτογραφίες

Λιγνάδη

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ