ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπουδάζει Ιατρική και βγάζει 5.000 το μήνα βγάζοντας φωτογραφίες τις…. πατούσες της

Μια φοιτήτρια Ιατρικής από τις ΗΠΑ συμπληρώνει τον μισθό της – και κερδίζει ακόμα περισσότερα – πουλώντας φωτογραφίες των ποδιών της στο Διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να κερδίσει έως και 6.000 δολάρια το μήνα.

Η γυναίκα, η οποία έχει το ψευδώνυμο «Γλυκές Καμάρες», λέει ότι όχι μόνο πληρώνει τις σπουδές της με την περίεργη ενασχόλησή της, αλλά στην πραγματικότητα κερδίζει περισσότερα από ό, τι στην δουλειά της σε ένα τοπικό χειρουργείο.

Παραδέχεται ότι και στην ίδια αρέσουν τα πόδια της, κάτι που είναι πιθανώς καλό, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια όρια που δεν θα ξεπεράσει.

Η 28χρονη εξήγησε: «Σε μερικούς αρέσουν τα πέλματα των ποδιών, σε κάποιους αρέσουν τα δάχτυλα των ποδιών, σε κάποιους αρέσει να τα βλέπουν σε διαφορετικές στάσεις.»

«Σε πολλούς αρέσει να με βλέπουν να συντρίβω πράγματα με τα πόδια, όπως σμέουρα, σταφύλια ή κέικ με τα δάχτυλα των ποδιών μου. Στην πραγματικότητα, κάποιος μου ζήτησε να λιώσω μυρμήγκια, αλλά δεν το έκανα. Οτιδήποτε ζει, δεν θα το πειράξω!

«Το πιο παράξενο αίτημα ήταν από κάποιον που μου ζήτησε να τον πατήσω με το αυτοκίνητό μου! Είπα απολύτως όχι. Αυτό είναι σίγουρα το πιο τρελό πράγμα που αρνήθηκα να κάνω. Δουλεύοντας σε νοσοκομείο, σκέφτηκα ότι θα ήταν αρκετά αντιπαραγωγικό!»

Συνέχισε: «Σε μερικούς θαυμαστές αρέσει να παίζω με τα πόδια μου στην κάμερα.»

«Άλλοι μου ζητούν να πιπιλίσω, να φιλήσω ή να γλείψω τα δάχτυλα των ποδιών μου ή να μου ζητήσουν να τους στείλω φθαρμένες μπότες ή παπούτσια.

Η διαδικτυακή επιχειρηματίας που εδρεύει στο Πόρτλαντ ισχυρίζεται ότι μπορεί να κερδίσει έως και 71.000 δολάρια ετησίως με το περίεργο χόμπι της.

Είπε: «Τριπλασίασα το εισόδημά μου σε σχέση με τη δουλειά μου στο νοσοκομείο ως χειρουργός βοηθός – που είναι 2.000 δολάρια. Είναι τρελό.

«Έχοντας η ίδια φετίχ ποδιών, άρχισα να το κάνω για διασκέδαση πριν από ένα χρόνο, απλώς για να μοιραστώ φωτογραφίες των χαριτωμένων ποδιών μου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ζήσω από αυτό.»

«Δημιούργησα τη δική μου σελίδα στο Instagram τον Μάιο του 2019 και άρχισα να δημοσιεύω φωτογραφίες και βίντεο κάθε μέρα. Δεν είχα ιδέα τι έκανα, αλλά έβλεπα άλλους ιστότοπους για έμπνευση και έτσι οι θαυμαστές μου αυξήθηκαν.

«Τώρα έχω 105.000 ακόλουθους στο Instagram και 25.000 στο Twitter.»

Πρόσθεσε: «Έχω τώρα σχεδόν 1.000 συνδρομητές μόνο στο Only Fans και συνήθως λαμβάνω 50 έως 100 μηνύματα ή αιτήματα την ημέρα. Αφορούν κυρίως τα πόδια, αλλά υπάρχουν αιτήματα για άλλες φωτογραφίες.

«Ποτέ δεν μένω εντελώς χωρίς ρούχα. Απαντώ σε ορισμένα αιτήματα, αλλά είμαι προσεκτική.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ