ΔΙΑΦΟΡΑ

Stan: Η απάντησή του σε όσους αμφισβήτησαν ότι ήταν παρών στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού είχε δηλώσει πώς ήταν ο τραγουδιστής Stan, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του άτυχου 45χρονου, Αθηνά Κοντοπάνου.

Ωστόσο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού υποστήριξαν χθες μιλώντας στο T-Live πως ο Stan δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το δυστύχημα και πως στον απεγκλωβισμό της συζύγου του αλλά και του ίδιου του θύματος βοήθησε μόνο ένας φίλος του.

Ο Stan θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση του, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media απαντά σε όσους τον αμφισβητούν και επιμένει σε όσα είπε.

Όπως έραψε στο Twitter,  συμμερίζεται και κατανοεί απολύτως τους οικείους του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ τους στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Παράλληλα, τονίζει ότι ήταν παρών στο τροχαίο και ότι αυτό έχει επιβεβαιωθεί από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Δείτε την ανάρτηση του StanΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ