ΔΙΑΦΟΡΑ

Στη δημοσιότητα η κατάθεση της 17χρονης: «Μου έδωσε ένα αρκουδάκι και με βίασε κι αυτός δίπλα στο κουκλόσπιτο της κόρης του»

Εξελίξεις και νέα στοιχεία υπάρχουν στις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Σεμέδο και ένα φίλο του, στο σπίτι του πρώτο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Μία 16χρονη φίλη της 17χρονης είναι η μάρτυρας κατηγορίας, η οποία φέρεται μάλιστα να έχει επικοινωνήσει με τον Σεμέδο την επόμενη ημέρα με μήνυμα που του αναφέρει ότι κακοποίησε τη φίλη της. Η 16χρονη με τη 17χρονη διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο.

Η σελίδα dikastikoreportaz.gr φέρνει στη δημοσιότητα μέρος της κατάθεσης της 17χρονης για το τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου αναφέροντας δυο ξεχωριστούς βιασμούς από τους δύο άντρες:

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πιει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ”όχι, όχι, όχι” και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ”όχι, όχι, άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξαναέκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ”σας είδα και το ήθελες” και του κάνω όχι”. Έκλαιγα με λυγμούς και του έλεγα όχι… Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του, που είχε, ένα μεγάλο. Μου λέει ”πέσε, κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι”, και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε, και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι, όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο».

Η 17χρονη επεσήμανε ότι εκτός από τις δύο φίλες της που εκμυστηρεύτηκε τους βιασμούς της, μίλησε και στην αδερφή της:

«Ένιωθα σαν να παραβιάζουν, γενικά ήταν πολύ άσχημο, ειδικά την πρώτη φορά, δηλαδή επειδή κοιμόμουνα και ξύπνησα και αυτός μου μίλαγε κιόλας ήταν πολύ αηδία…Και θυμάμαι μετά να κλαίω και να μου λέει “το ήθελες” και εγώ του έλεγα “no,no,no”. Και απλά ήταν πολύ άσχημο επειδή θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε μεγάλο, μου λέει πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρτο αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Και μπήκε, μπήκε και κλείδωσε την πόρτα, δηλαδή, μπήκε για να κάνει το ίδιο πράγμα».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ