ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στη Ρόδο 1 από τα 5 πρώτα, των 17 ξενοδοχείων που ανοίγει ο όμιλος Mitsis Hotels

Φωτογραφία αρχείου
 

Με το άνοιγμα πέντε ξενοδοχείων ξεκινάει η εφετινή σαιζόν για τον όμιλο Μήτση, με την πλήρη εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων, που ο μεγάλος αυτός ξενοδοχειακός όμιλος είχε εκπονήσει, μελετήσει και εφαρμόσει από πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του κ. Σταύρου Μήτση στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, από την 1η Ιουλίου, ο όμιλος Μήτση, θέτει σε λειτουργία το:

  • Rinela Beach στο Ηράκλειο Κρήτης
  • Alila, στο Φαληράκι της Ρόδου
  • Blue Domes, στην Κω
  • Sofitel Athens Airport, στην Αθήνα

Επίσης, στις 10 Ιουλίου θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του, το Galini, στα Καμένα Βούρλα

Σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Μήτση, ο όμιλος ετοιμάζει και δεύτερη ομάδα ξενοδοχείο για να λειτουργήσουν εάν και εφόσον υπάρξει ζήτηση.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Μήτση διαθέτει 17 ξενοδοχεία, που βρίσκονται στην Ρόδο (8), στην Κω (5), στην Κρήτη (2), στην Αθήνα (1) και στα Καμμένα Βούρλα (1).
H ανακοίνωση

Πριν από λίγο εξεδόθη και επίσημη ανακοίνωση από τον όμιλο Μήτση, που επιβεβαιώνει πλήρως το πρωϊνό ρεπορτάζ μας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Ομιλος Mitsis Hotels ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ελλάδας, ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του στους 5 προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, συνδυάζοντας την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας με τη φιλοξενία 5*.

Την 1η Ιουλίου, πρώτα θα υποδεχθούν και πάλι τους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία Rinela Beach Resort & Spa στην Κρήτη, Alila Resort & Spa στη Ρόδο, Blue Domes Resort & Spa στην Κω και το Sofitel Athens Airport. Στις 10 Ιουλίου, θα ανοίξει το Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα. Αναμένονται εκ νέου ανακοινώσεις για τη λειτουργία και άλλων ξενοδοχείων του Ομίλου.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού του, ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πλήρες Σχέδιο Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού της Ελλάδας και προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων του:

Λειτουργία σε χαμηλή πληρότητα για να διασφαλιστούν οι προδιαγραφές κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Εκτεταμένος καθαρισμός και απολύμανση όλων των σημείων συχνής επαφής στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια.
Παροχή ατομικής συσκευασίας υγιεινής με απολυμαντικό gel και μάσκα σε όλους τους επισκέπτες κατά την άφιξη, καθώς και απολυμαντικών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
Υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων σύμφωνα με τις διαδικασίες HACCP, και ανέπαφο service στα εστιατόρια.
24ωρη λειτουργία των εστιατορίων προκειμένου οι πελάτες να γευματίζουν με τις οικογένειές τους με την άνεσή τους.
Αυστηρά μέτρα προστασίας στους χώρους ψυχαγωγίας, τις πισίνες και τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες του Ομίλου.
Αυτοματοποιημένη διαδικασία με ηλεκτρονικό check–in / check–out.
Ιατρική φροντίδα 24/7 προς τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.
Σεμινάρια συνεχούς εκπαίδευσης για το προσωπικό.
Ενημερωτική εκστρατεία σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Το σύνολο των ξενοδοχείων του Ομίλου έχει λάβει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας Health First, σύμφωνα με τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Τουρισμού.

“Προσκαλούμε τους Έλληνες ταξιδιώτες να γνωρίσουν τα ξενοδοχεία και resorts μας σε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας προσφέροντας ειδικά προνόμια στους Έλληνες επισκέπτες μας και στηρίζοντας την ελληνική αγορά. Πάνω από όλα, αξιοποιούμε στο έπακρο την οικογενειακή μας φροντίδα και την αυθεντική ελληνική μας ταυτότητα για να νιώθουν όλοι ασφαλείς σαν το σπίτι τους και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών των Mitsis Hotels”, ανέφερε ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο».

Από money-tourism.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ