ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Ρόδο ο Αυγενάκης για τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο για πέμπτη συνεχή χρονιά, από 4 έως 11 Απριλίου, οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» (04/04) και «International Tour of Rhodes» (08-09-10-11/04.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, λάτρης της ποδηλασίας και της Ρόδου, αποδέχθηκε την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και μάλιστα έστειλε και τον δικό του χαιρετισμό για τους σπουδαίους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που αναμένεται να προσελκύσουν 26 συνολικά ομάδες με 176 αθλητές από 18 χώρες ανά τον κόσμο.

«Αγαπητοί φίλοι, σας συγχαίρω θερμά για τη φιλοξενία του Rhodes International Events, ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, στο πλαίσιο του εορτασμού ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η χώρα μας, φιλοξενεί διεθνή αθλητικά γεγονότα, που συμβάλλουν στην προβολή της χώρας και στην ανάδειξη του αθλητισμού, ειδικότερα μάλιστα όταν αυτά γίνονται σε μία στιγμή, που είναι εκτός της επίσημης τουριστικής περιόδου με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία. Ειδικότερα, όταν τέτοια γεγονότα λαμβάνουν χώρα, μέσα στις ανοίκειες συνθήκες που μας επιβάλει η πανδημία, αξίζουν το θαυμασμό μας και την ενθάρρυνση μας. Στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές μικτής και μεσαίας κλίμακας, αλλά και μεγάλες διοργανώσεις, που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας, πόλο αθλητικού τουρισμού και τέτοιες διοργανώσεις υπηρετούν απόλυτα το σκοπό αυτό. Ο αθλητισμός αποτελεί ζήτημα παιδείας, κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, δικαίωμα κάθε άνθρωπου και προς την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Η Rhodes International Cycling Eventso Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν άκρως… ποδηλατικό Απρίλιο, με διοργανώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ