ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Ρόδο σήμερα η 12η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Στη Ρόδο πραγματοποιείται σήμερα η 12η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Στύλιου και των τριών Γενικών Γραμματέων του υπουργειου, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και εντεταλμένος του πρωτογενούς τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα”, με τον Τέρη Χατζηιωάννου και τη Νατάσα Παμπρή.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο μία κλειστή τεχνική σύσκεψη, ενώ προγραμματίζονται επισκέψεις σε τρεις μονάδες του νησιού που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

“Είναι η τελευταία συνεδρίαση του Προγράμματος ΠΑΑ από την Επιτροπή Παρακολούθησης και έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να τονώσουμε τον πρωτογενή τομέα στα νησιά μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και με το κλείσιμο αυτού του Προγράμματος σηματοδοτείται μία νέα περίοδος”, ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου κ. Ζαννετίδης.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς δεν παρίσταται στη συνεδρίαση, καθότι είναι εισηγητής στην ολομέλεια της Βουλής για τη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2023.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ