ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών – Δείτε τι δήλωσαν οι αρχηγοί

 

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 1.072 πόθεν έσχες για το 2019 (χρήση 2018) δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Βουλή. Όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών.

Πάνω από 1.000 πόθεν έσχες δίνονται σήμερα στην δημοσιότητα από την Βουλή. Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης δημοσιεύει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018). Όλες οι δηλώσεις είναι 1.072 και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ 1.072 ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Το 2018 πρωθυπουργός ήταν ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ στην Βουλή αρχηγοί των κομμάτων ήταν: ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Πάνος Καμμένος, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής. Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Από newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ