ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην τελική ευθεία: Η Κάρολαϊν έδειξε τον δολοφόνο της

Σημαντική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι ώρες περνούν και οι απαντήσεις που τόσο πολύ περιμένουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών δεν έρχονται. Η υπόθεση είναι ακόμα στο σκοτάδι καθώς 2 εβδομάδες μετά το άγριο φονικό τα ίχνη στη μεζονέτα είναι μηδαμινά. 

Οι αρχές δεν αποκλείουν τίποτα και στρέφουν τις έρευνες τους προς πάσα κατεύθυνση, σημειώνοντας με νόημα ότι μιλάμε για μια υπόθεση με συνεχείς ανατροπές. 

Ας μην ξεχνάμε ότι τις πρώτες μέρες είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο τόπος του εγκλήματος ήταν γεμάτος με στοιχεία καθώς οι δολοφόνοι έκαναν πολλά λάθη. Ο θησαυρός όμως αποδείχτηκε άνθρακας. Κανένα ίχνος των δραστών δεν βρέθηκε, λες και δεν μπήκαν ποτέ στη μεζονέτα. 

Πλέον οι αστυνομικοί εναποθέτουν τι ελπίδες τους στην Καρολάιν. Πιστεύουν ότι αν όντως έδωσε μάχη με τους δολοφόνους της, τότε δεν γίνεται να μην βρεθεί γενετικό υλικό στα νύχια της. Ένα στοιχείο που θα δείξει στις αρχές ποιος πραγματικά ήταν ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με τη Real News, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων σχετικά με το υλικό που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης μητέρας, καθώς ενδέχεται από εκεί να προκύψει το γενετικό υλικό του δράστη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 20χρονη φαίνεται αρχικά να πάλεψε με τον δολοφόνο της, καθώς διαπιστώθηκε πως φέρει ελαφρά αμυντικά τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ