ΕΛΛΑΔΑ

Στις 12 το βράδυ… καληνύχτα – «Αυστηρή σύσταση» για περιορισμένη κυκλοφορία στον δρόμο

 

Στις 4 Μαΐου η Ελλάδα μπαίνει στην φάση της “νέας καθημερινότητας”, όπως ονομάστηκε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους υφυπουργούς που περιέγραψαν το πλαίσιο της μετάβασης από την εποχή του “μένουμε σπίτι” σε αυτήν του κινούμαστε προσεκτικά.

Ο κορονοϊός έχει πια αλλάξει την Ελλάδα και όπως είπε ο πρωθυπουργός στο νέο του διάγγελμα, «μπορούμε πια να πούμε με ασφάλεια ότι τα μέτρα που πήραμε απέδωσαν» κρούοντας ωστόσο τον κώδωνα του κινδύνου και λέγοντας πως πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και την επόμενη μέρα.

Η 4η Μαΐου θα είναι μια μέρα – ορόσημο για την χώρα, με τους πολίτες να μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι… χωρίς SMS, ωστόσο οι οδηγίες της Πολιτείας είναι σαφείς.

Μια από αυτές, μάλιστα, που αφορά στον χρονικό περιορισμό της κυκλοφορίας, αναφέρει συγκεκριμένα: “Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ“.

Άλλες οδηγίες αφορούν στο πώς θα μετακινούμαστε, στην χρήση της μάσκας, το ωράριο προσέλευσης στις εργασίες τόσο στον Δημόσιο, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα, αλλά και την εργασία εξ αποστάσεως.

Δείτε την κάρτα για την περιορισμένη κυκλοφορία

περιορισμένη κυκλοφορία

σ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ