ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο Δρομοκαΐτειο με εισαγγελική παρέμβαση η Δόμνα Κουντούρη (Pics)

Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται εδώ και κάποιες ώρες η Δόμνα Κουντούρη. Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων είχε νοσηλευθεί ξανά κατά το παρελθόν και βρίσκεται εκεί μετά από παρέμβαση του πατέρα της.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια απαντώντας σε διαδικτυακό της φίλο.

«Ο πα-τέρας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο φίλοι μου γιατί δεν με καταλάβαινε. Πραγματικά είμαι στα καλύτερά μου αυτήν την εποχή και με γ@@@σε εντελώς. Είμαι 15 ώρες στο κρατητήριο και η αστυνομία που έχει να ασχοληθεί με χίλια δυο ασχολείται μαζί μου που δεν έχω πειράξει τρίχα στη ζωή μου. Ακόμα και σε μανιακό επεισόδιο δεν πείραξα κανέναν ούτε και τον εαυτό μου». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ανάρτηση αυτή διέγραψε λίγη ώρα αργότερα.

Όπως επεσήμανε μέσα από αναφορές της στο facebook ήταν κρατητήριο του Άγιου Παντελεήμονα για αρκετές ώρες. Καλούσε μάλιστα όποιον ήθελε να πάει και να της συμπαρασταθεί.

Στο Δρομοκαΐτειο η Δόμνα Κουντούρη - Οι αναρτήσεις της (Pics)

Στο Δρομοκαΐτειο η Δόμνα Κουντούρη - Οι αναρτήσεις της (Pics)

Στο Δρομοκαΐτειο η Δόμνα Κουντούρη - Οι αναρτήσεις της (Pics)

Η Δόμνα Κουντούρη είχε μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές για την κατάστασή της αποκαλύπτοντας ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Το ψυχικό νόσημα είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, είτε είναι κατάθλιψη, είτε διπολική διαταραχή. Εγώ είχα διπολική διαταραχή, δηλαδή μανιοκατάθλιψη. Συμπεριφορές ακραίες και πολύ γρήγορα εναλλασσόμενες. Από τη μανία στην κατάθλιψη σε πολύ γρήγορο χρόνο. Τα ψυχικά νοσήματα είναι ταμπού σε μεγάλο βαθμό. Ο “τρελός του χωριού” κλπ… Νοσηλεύτηκα στο Δρομοκαΐτειο για μια εβδομάδα», είχε πει τότε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ