ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στο Καστελόριζο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

«Η Νησιωτικότητα ως Προτεραιότητα για το Μέλλον της Ευρώπης» αποτελεί το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Καστελόριζο το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία και συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και θα συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννης Κασουλίδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της Ιρλανδίας Thomas Byrne και ο υφυπουργός για θέματα ΕΕ της Μάλτας Stefan Azzopardi.

Ακόμη, θα μιλήσουν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Καστελλόριζου Γιώργος Σαμψάκος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου και δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο δήμαρχος Ίου Γκίκας Γκίκας και η πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτζιλάκη.

Κατά την παραμονή του στο Καστελόριζο, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα επισκεφτεί το στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στο στρατιωτικό φυλάκιο της νήσου Ρω.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ